L’entitat està fent trobades amb el conjunt de grups parlamentaris catalans

Miquel Iceta, Primer Secretari del PSC i President del Grup Parlamentari Socialista al Parlament de Catalunya, ha rebut avui Mario Romero i Enrique Senabre, President i Secretari, respectivament, de “La Tercera Via: diàleg i acord”.

Els directius de l’entitat han explicat al líder socialista les activitats previstes, així com els projectes en els quals volen participar per propiciar espais de diàleg i acord per a la convivència a Catalunya, “donat que estem convençuts que som molts els ciutadans de Catalunya, i també de la resta d’Espanya, que, independentment de la ideologia i l’opció política de cadascun, ens sentim més identificats amb els que cerquen alternatives i solucions per a l’acord, que no amb els que se senten incentivats pel conflicte o satisfets amb l’absència de diàleg”, segons ha dit Mario Romeo.

Enrique Senabre ha explicat que “creiem que no hi ha una única manera d’entendre Catalunya, ni tan sols dues, sinó moltes. Estem segurs que moltes d’aquestes formes d’entendre i estimar el nostre país coincideixen a constatar que, entre el radicalisme dels uns i l’ immobilisme dels altres, hi ha una via molt més ampla de possibilitats per entendre’ns, sobre la base de la reforma d’un projecte democràtic compartit que necessita una revisió profunda i urgent. La Tercera Via: diàleg i acord.”

Miquel Iceta, després de comentar la situació política actual, s’ha compromès a col·laborar amb l’entitat en cercar aquests espais de diàleg, i en totes aquelles actuacions que estiguin orientades a promoure solucions de màxim consens en les relacions entre Catalunya i Espanya.

La trobada, feta al Parlament de Catalunya, forma part del conjunt de reunions que va demanar fa unes setmanes “La Tercera Via: diàleg i acord” amb els grups parlamentaris, així com amb el President de la Generalitat i la Presidenta del Parlament.

Ja s’han fet trobades amb el Grup Parlamentari de CiU, amb la Presidenta del Parlament i amb el Grup Parlamentari Socialista. La propera setmana està prevista la reunió amb Unió Democràtica de Catalunya.