Ai, hàmster, quina malenconia… Els partidaris del procés, al plató de .CAT , a TV3 (dijous nit), fent voltes a la sínia durant 90 minuts. Procés: partidaris que la cita electoral del 27 de setembre a Catalunya se celebri en clau independentista. Els representants de CiU, ERC, CUP, Òmnium i ANC van intercanviar propòsits i arguments en un exercici similar als conciliàbuls eclesiàstics de l’edat mitjana en els quals escrutaven la naturalesa de Jesucrist: el fill de Déu era només home, només Déu o alhora home i Déu? Els bizantinismes eren de mil dimonis a l’hora de discernirla substància divina: Pare-Fill-Esperit Sant? I així vam arribar a les converses carolíngies de claustre televisat sobre la sobirania de Catalunya, xoc de teòlegs més densos que sant Anselm o els monofisites.

 

Llegeix l’article sencer