LA VANGUARDIA

Quatre grans ciutats, Madrid, Barcelona, València i Saragossa, oferiran les dades més importants en escanejar la crisi econòmica, política i moral d’Espanya. La prova tindrà lloc d’aquí una setmana amb motiu de les eleccions municipals i autonòmiques en 13 comunitats.

Fa un any els comicis europeus del 25 de maig del 2014 van ser una radiografia simple. Els rajos-X van detectar fractures inquietants a l’estructura del bipartidisme. Vuit dies després, el rei Joan Carles anunciava l’abdicació. El 24 de maig del 2015 es farà una tomografia axial informatitzada. Un TAC. Una prova molt completa. Madrid, Barcelona, València i Saragossa, les ciutats més poblades d’Espanya, amb Sevilla, Màlaga i Bilbao, explicaran quins són els principals danys interns que ha provocat la crisi.

Llegeix la notícia sencera