Ni un sol dia ha perdut Artur Mas per començar la campanya del 27-S amb un anunci de la Generalitat hereu d’aquell “Som sis milions” pensat per fer una subliminar crida a l’independentisme: “Preparats. Fem-ho!”. Mentre es presentava el lema, creixien les pressions d’Unió i d’un sector de CDC per ajornar les eleccions catalanes.

Aquestes reflexions van tenir un tebi reflex en les reunions per valorar el 24-M. En l’executiva del matí algun conseller es va aventurar a dibuixar un negre diagnòstic del resultat de les municipals. Mas va concloure de seguida el debat i va deixar clar que la seva intenció és mantenir el calendari del 27-S. A la tarda, dos dirigents d’Unió li van expressar els seus dubtes sobre la data i el president es va escapolir amb un comentari ­sobre la complexitat del moment polític.

Llegeix l’article sencer