Com deia Antonio Gala, avui parlaré de mi. Un carrer de Barcelona. Fa una setmana. Un home extravertit, d’uns trenta anys, m’interpel·la: “Què! ¿Ja t’has venut als botiflers federalistes?”. Com que, pel que tinc entès, de botiflers n’hi ha de moltes menes, faig cara de demanar-li si podria ser una mica més precís. L’home precisa: “Ja he vist que ara treballes per Federalistes d’Esquerres”. Continuo sense saber de què carai em parla i li demano que m’expliqui els fonaments del comentari. M’assabento que alguns articles que publico en aquesta columna tenen l’honor de ser piratejats pel web Federalistesdesquerres.org, amb el qual no m’uneix cap vincle conscient. No em consta que el web tingui cap acord amb La Vanguardia i no m’han demanat autorització per reproduir-los.

Llegeix l’article sencer