A Antón Costas no el guanya ni Mariano Rajoy com a gallec. Utilitza sàviament les ironies i diu només el que vol dir, ni una paraula més, encara que se li entengui tot. En la clausura de la Reunió del Cercle d’Economia de Sitges hi va haver un diàleg intens entre els dos personatges, però Costas va saber posar Rajoy davant dels miralls de les qüestions pendents, als quals mirava amb ganes de passar a l’altra banda per escapolir-se’n, com si fos l’Alícia de Lewis Carroll. Finalment, va decidir sortir del pas sense comprometre’s gaire. El president és conscient que s’ha de moure, tot i que és el que li ve menys de gust, si bé sap que el missatge de l’electorat ha estat clar: l’economia possiblement va millor, però, com que encara no es percep, la temptació és posar el Govern contra les cordes

Llegeix l’article sencer