Ho advertim des de fa quatre anys i l’unionisme continua posant cara de tastador de vinagre però no fa ni una proposta. Una mica mandrós, la veritat, i mira que era fàcil desactivar l’independentisme. Coneixent-nos, s’haurien sortit amb la seva amb el mateix de sempre i una mica de picardia, però del professional divide et impera hem passat al potiner mantenella y no enmendalla.

L’Estat té mandra. Pedro Sánchez es fotografia amb una rojigualdaen cinemascop mentre Albert Rivera contradiu Arquimedes i nega l’embranzida cap amunt de la immersió. Gemma Ubasart segueix buscant odi contra Mas amb el mateix afany que en alguna comissaria es deu estar fabricant el seu segon compte suís. I ja està. L’Estat ha aconseguit el que l’independentisme no hagués sabut fer mai sol: mantenir certa unitat.

 

Llegeix l’article sencer