El servilisme de les cadenes públiques, usades com a aparells al servei del govern de torn, provoca que en els seus informatius ens expliquin el que passa com si fos una pel·lícula. I en les pel·lícules sempre apareix la figura del dolent; i per contrast, la del bo. Dissabte, a Informe semanal (TVE-1), van abordar El caos griego. Primer van llançar una bateria de perdigonades contra Tsipras perquè ens anéssim conscienciant de fins a quin punt és dolent aquest primer ministre.

I després hi van afegir dues pinzellades molt maques. En la primera, sobre el deute grec, van advertir: «¡Del qual 26.000 milions són d’Espanya!». ¡Ah! Aquesta aproximació a Grècia en qualitat de deutora nostra és una forma molt efectiva d’influir-nos. En època de crisi, si algú ens toca la butxaca provoca immediatament la nostra ira

Llegeix l’article sencer