Aquestes últimes 24 hores, per als periodistes han estat intenses perquè ens han torejat bé les formacions polítiques que negociaven fins a l’últim minut per arribar a un acord entre JXS i la CUP, amb la finalitat de seguir el llibre de ruta de l’independentisme i evitar unes noves eleccions en les que quedarien en evidència algunes coses, de les que ja parlarem en un altre article.

El que ha passat avui passarà a la història per moltes coses, però l’actitud de submissió total de la CUP a les propostes de JXS, l’autocrítica i el reconeixement de les coses que han fet malament, però realitzada per boca del mateix Mas, és una cosa irreconeixible i impensable en aquesta formació política, que a més es “raspallaran alguns diputats”, els díscols dels anomenats fins ara anti sistemes.

Sempre vaig creure en la coherència de la CUP pel que fa als seus principis i estava segura que mantindria la seva coherència ideològica fins al final però, avui, no només tinc clar que han estat mentint a tots i que per sobre de les persones, a les quals ells diuen defensar, hi ha el territori i la supèrbia dels que es creu amb el dret a dir per tots els catalans, quan la realitat és una altra. Per què s’ha agenollat la CUP? A què tenen por?

La CUP no està dividida en dues, la CUP està morta, perquè el que ella tant ha criticat dels partits “capitalistes”, els espanyolistes, els burgesos, els opressors, ho estan fent ells ia més està donant suport als que han practicat les retallades en aquest país anomenat Catalunya. Però això no importa, i aplica també allò de “la fi justifica els mitjans”.

La CUP no només ha claudicat en el dia d’avui, sinó que s’han abaixat els pantalons i no per anar al “excusat” sinó en pro d’un país independent, d’una república catalana, però ¿quin país, el dels del 48 % que van votar als independentistes? I què passa amb el 52% dels que no ho són? ¿Van a tenir una dictadura independentista amb el suport de vosaltres, els de la CUP? Potser els “floretes” que us va llançar l’altre dia el president en funcions Mas, d’estar en contra de tot, que no formeu part de la Catalunya real i que us assembleu a la FAI us ha portat a una crisi d’identitat, a una depressió, perquè en el fons aspireu al mateix que ells representa i molts dels anomenats antisistema, són fills, cosins o nebots de la burgesia catalana i els gens tiren ….

Al final, els traïdors de la CUP han imposat les seves tesis i la CUP ha traït els seus principis i als seus votants Teniu clar que el Baix Llobregat no és independentista? No són independentistes com el 52% dels catalans.

La independència arriba així de fàcil com ho diu els independentistes, per les bones, perquè els espanyols són ximples i al final faran el que vosaltres vulgueu no?

A la independència amics meus només s’arriba per dos camins; el primer per diàleg, el consens, el pacte per reformar les lleis, cosa que no voleu, i la segona, per les armes. La resta és mentida, enganyar i prendre el pèl a la gent. Per cert, Sr Mas, els de la FAI no van fugir per les clavegueres quan la guerra civil, ja sabem qui ho van fer. ¿farà vostè el mateix si es repeteix la història?