L’associació La Tercera Via: Diàleg i Acord lamentem profundament els fets ocorreguts el passat dijous dia 17 d’agost a les Rambles de Barcelona i al Passeig Marítim de Cambrils i condemnen aquesta i qualsevol altra actuació violenta.

Catalunya i molt especialment la seva capital, Barcelona, ha estat sempre un país integrador, defensor de la pau entre els pobles del món i compromès amb el diàleg com a millor forma de resolució de qualsevol conflicte.

En aquest sentit, fem una crida al conjunt de la ciutadania del nostre país i de la resta d’Espanya a aixecar la bandera de la pau entre els diferents pobles, religions, cultures i races d’arreu del món.

Aquest atemptat ha de suposar i estem convençuts que suposarà un refermament dels principis d’igualtat, llibertat i fraternitat com a guia de totes les nostres actuacions individuals i col·lectives.

Som un poble de pau i cridem alt i clar que no serà amb atemptats com aquests que ningú aconseguirà que tinguem por, perquè ni la tenim ni la tindrem sota l’amenaça dels assassins.

 

Barcelona, a 19 d’agost de 2017