COMUNICAT DE PREMSA

El president de “La Tercera Via: diàleg i acord”, Mario Romeo, ha estat el protagonista de la sessió del Fòrum Nova Economia celebrada aquest matí a l’Hotel Palace de Barcelona, a la qual han assistit prop de dues-centes persones.

Durant la seva intervenció, Mario Romeo, en nom de La Tercera Via, ha fet una invitació “a totes les formacions polítiques catalanes, així com a les principals institucions i entitats econòmiques, socials, sindicals, empresarials, culturals i veïnals del nostre país, per iniciar un procés de diàleg, sense exclusions, sense limitacions, sense condicions prèvies”.

Romeo ha assenyalat que “només quedaran exclosos d’aquest diàleg els que no vulguin dialogar”, afegint que “cal obrir aquest diàleg per arribar a un acord que ens permeti recuperar el consens, que faci que a Catalunya puguem tornar a dir, de debò, que “som un sol poble””.

“La nostra serà una convocatòria sense cap mena d’exclusions.” Ha afegit Romeo, “sens dubte serà una convocatòria per iniciar un procés de diàleg. Un diàleg sense condicions prèvies i sense limitacions. Des de “La Tercera Via: diàleg i acord” instem tothom a obrir aquest diàleg. Un diàleg per arribar a un acord. Un acord basat en el diàleg, la negociació i la transacció. Un diàleg que ens permeti recuperar el consens, que ens ajudi a assolir un gran acord, sense vencedors ni vençuts”