“La Tercera Via: Diàleg i Acord” ha participat del col·loqui que Nueva Economía Fórum organitza a Barcelona.

Ha estat una nova oportunitat de conèixer el projecte de l’entitat, per cercar espais de diàleg que ajudin a l’entesa entre Catalunya i la resta d’Espanya.

El representant de l’entitat ha estat en Mario Romeo, President, i sl’ha presentat el periodista i col·laborador de “La Tercera Via: diàleg i acord”, Joan Tapia.

A la mateixa, s’han fet diverses propostes per ajudar a arreglar l’actual atzucac en el que ens trobem, i les remetrem als actuals grups parlamentaris tant al Parlament de Catalunya com al Congrés dels Diputats.

Com a tema a destacar, La Tercera Via ha anunciat que convocarà i promourà una Taula pel Diàleg amb el conjunt d’agents del país.

Es farà una invitació a totes les formacions polítiques catalanes, així com a les principals institucions i entitats econòmiques, socials, sindicals, empresarials, culturals i veïnals del nostre país, per iniciar un procés de diàleg, sense exclusions, sense limitacions, sense condicions prèvies.

A la trobada hi han assistit gairebé 200 persones, amb un perfil social i polític extraordinàriament heterogeni, amb representació de cinc partits polítics diferents, així com del món empresarial, del món financer, sindical, etc.