Que simpàtics que són. Una mica rastaflautes, sí, però ja se sap, el jovent. Diuen que són anticapitalistes i que ens volen fora de l’OTAN i d’Europa i, ja posats a fer, de la galàxia. Quines coses tenen els antisistema. Però, en fi, són els nostres antisistema.

Sí, què simpàtics que són els nois de la CUP. Quina solvència la del Quim i el David, quina desimboltura la del Baños. Genial el seu vídeo de la furgoneta, les seves samarretes amb missatge i aquella abraçada… Sempre tindrem un record emocionat per a l’abraçada. És evident que als d’ERC no els agrada tant i diuen no sé què de l’abraçada de l’ós, però això són mesquineses partidistes. El que no acabem d’entendre és per què aquests nois fan tant el ronse amb la investidura de Mas. D’acord que sempre han dit que no el farien preesident, que no recolzarien ningú esquitxat per la corrupció i les retallades, però bé, per més anti que siguin, són polítics, ja se sap, les promeses hi són per trair-les i la coherència per dilapidar-la. A més, ¡no poden privar-nos d’un nou president màrtir!

Sort que els del TSJC ens han donat un cop de mà. ¿Ho veieu, nois? Si fins i tot han tingut el detall de citar-lo a declarar el mateix dia que van afusellar Companys fa 75 anys. Qualsevol diria que fins i tot els interessa seguir enfrontats al nostre president. Us ho han posat fàcil. Us portareu bé, ¿oi que sí? Amb l’estima que us tenim, i tan simpàtics com sou…