La trobada forma part de les relacions institucionals de La Tercera Via: Diàleg i Acord amb diverses personalitats dirigents.

Alguns dels anteriors portaveus dels Grups Parlamentaris de l’anterior legislatura al Parlament de Catalunya, la llavors Presidenta del mateix, diversos agents socials, sindicals i de l’economia s’han interessat pel projecte de diàleg i acord de l’entitat. Per cercar la via necessària per trobar l’encaix de Catalunya a Espanya.

La Tercera Via ja ha organitzat a L’Hospitalet, la segona ciutat de Catalunya, dos dels seus actes. Per una banda, la presentació en societat, amb un grup important de referència a la ciutat, els primers de fora de Barcelona. I, per l’altra, un acte amb un èxit total d’assistència i de participació el proppassat mes de setembre, al ben mig de la campanya electoral al Parlament de Catalunya.

A ambdues, hi va assistir l’Alcaldessa socialista en forma de recolzament a l’entitat, i a les vies del diàleg i acord.

A la trobada, Mario Romeo, President de l’entitat, va aprofitar per explicar els nous projectes per participar activament del debat polític i social de Catalunya, de donar veu a la moderació, a aquesta majoria que no vol ni immobilisme dels uns, ni nous viatges sense raó d’altres.

En les pròximes setmanes, la Tercera Via es trobarà amb altres agents polítics, socials i econòmics de Catalunya i de la resta d’Espanya, interessats en els projectes de l’entitat.