El periodista Joan Tàpia, exdirector de La Vanguardia, comentarista polític de El Periódico de Catalunya ha inaugurat el dijous 16 de març el cicle de sopars “L’opinió dels opinadors” organitzat per la Tercera Via, que preten conéixer de prop la visió que els principals analistes polítics catalans tenen sobre la situació de Catalunya, Espanya i Europa.
 
Joan Tàpia va efectuar un detallat repàs de la situació política internacional, amb especial referència a la Unió Europea, a les properes convocatòries electorals a França i Alemanya i al Brexit. També va analitzar detalladamente la situació espanyola, dedicant bona part del temps a Catalunya i als hipotètics escenaris que es perfilen com a sortida a l’actual situació de bloqueig.
 
La sessió va comptar amb la participació d’una trentena de socis i amics de La Tercera Via que van assistir al sopar. 
 
Ben aviat s’anunciarà la data del proper sopar i el nom del convidat o convidada.

 

Tapia3Tapia 5