«Millor ferrocarrils que xoc de trens«
Dilluns 6 de març, 19 h.
Museu Marítim de Barcelona (Av. de les Drassanes s/n)

La Plataforma Portes Obertes del Catalanisme, impulsada per l’associació La Tercera Via: Diàleg i Acord i per l’associació Construïm, organitza un cicle de debats, amb el nom genèric de «Catalunya Solucions»  sobre alguns dels principals reptes que té plantejats Catalunya i que cal abordar des de l’òptica del catalanisme plural, obert i integrador.

La primera d’aquestes trobades es produirà el proper 6 de març, dilluns, per abordar una qüestió de permanent actualitat, crucial per al desenvolupament de Catalunya, la seva economia i el seu teixit urbà com son les infraestructures ferroviàries, entre elles Rodalies i el Corredor del Mediterrani

Participaran en aquest primer debat Joan Amorós, president de Ferrmed, Manel Villalante, adjunt a direcció a Barcelona Regional i exdirector general de Transports, Joan Torres, conseller de TMB i expresident de FGC i Josep López de Lerma advocat i exdiputat al Congrés.

L’exconsellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, Maria Eugènia Cuenca, llegirà el manifest Per les infraestructures! i així mateix intervindran Mario Romeo i Ignasi Rafel, presidents de les associacions La Tercera Via i Construïm.

El cicle Catalunya Solucions vol examinar alguns dels principals reptes que té plantejats Catalunya des de l’òptica del catalanisme plural, obert i integrador. En properes sessions es tractarà de democràcia i legalitat, de política cultural i lingüística i de finançament, entre d’altres qüestions.

Confirmar assistència a: info@portesobertescat.cat